Sarımsak çorbası, klasik çorbalardan sıkılanlar için oldukça lezzetli bir alternatif. Sarımsaktan hoşlanmayanlar bile bu çorbayı çok beğenecek. O zaman malzemeler hazırsa, haydi mutfağa! İşte karşınızda sarımsak çorbası tarifi...
Eti ilave edip suyunu salıp yeniden çekene kadar soteleyin. Et kendi suyunu çekince 3 su bardağı sıcak suyu ilave edip kısık ısıda ve tencerenin kapağı kapalı olarak 30 dakika pişirin.
Haspiri ekleyip bir iki çevirin. Çorbayı kaselere pay edin. Üzerlerine haspirli yağı gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.