Ayıklanmış balığı bir tencereye alın. İçine bütün olarak ayıklanmış soğan, patates ve havucu katın. Sarımsak ile defne yaprağını ekleyip, suyunu katın. Toz şeker ve tuzunu da ilave ettikten sonra yarım saat haşlayın.
Daha sonra balık, soğan, patates ve havucu suyun içinden alın. Balık ve sebzeleri haşladığınız suyu başka bir tencereye süzün. Balığın kılçığını çıkarın ve ince kıyıp, çorbaya katın. Ezdiğiniz patates ve havucu da ekleyip kaynamaya bırakın.
Küçük bir kasede terbiye için yumurta, un ve limon suyunu çırpın. Kaynayan çorbaya yavaşça ilave edip, bir yandan da karıştırın. 1-2 taşım daha kaynattıktan sonra tencereyi ocaktan alın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.