Patlıcanları alacalı soyup, ortadan ikiye kesin ve uzunlamasına dilimleyin. Acısını almak için tuzlu suda 15 dakika beklettikten sonra elinizle sıkın ve kurulayın. Kızdırılmış sıvı yağda önlü arkalı kızartın.
İstavritleri ikiye ayırmadan kelebek şeklinde açın ve orta kılçıklarını alın. Yıkadıktan sonra süzgeçte sularının süzülmesi için bekletin. Daha sonra derin bir kaba balık, patlıcan ve soya sosunu koyup, üzerine zeytinyağı gezdirin. Bu şekilde 5 dakika bekletin.
Bakır bir sahana 1 adet patlıcan, 1 adet balık olacak şekilde dizin. Balığı marine ettiğiniz yağdan 2 yemek kaşığı alıp, üzerlerine gezdirin. Kırmızı biberi ince dilimleyin ve yemeğin üzerine dizin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 10 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.