Karpuz Püresinden Buz

Karpuz püresinden buz; içeceklere doğal karpuz tadı vermek ve ferahlık katmak için harika bir yol olduğu gibi görsel olarak da hoş bir sunum alternatifi yaratıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    İlk olarak karpuzun kabuğunu temizleyin ve içerisindeki çekirdekleri temizleyerek karpuzun etli kısmını elde edin. Dilimledikten sonra karpuz parçalarını blender veya mutfak robotunda püre haline getirin. Su veya limon suyu ekleyerek pürenin kıvamını ayarlayabilirsiniz. Elde ettiğiniz karpuz püresini buz kalıplarına veya büyük bir buz küpü kalıbına dikkatlice dökün. Kalıpları tamamen doldurabilirsiniz.

  • 2


    Buz kalıplarını dondurucuya yerleştirin ve tamamen donana kadar bekletin. Bu genellikle 4-6 saat arası sürebilir, ancak daha iyi sonuçlar için gece boyunca bekletmek ideal olacaktır. Buzlar tamamen donduktan sonra istediğiniz içeceğin içine ekleyerek servis yapabilirsiniz. Örneğin; sodanın içine koyarak veya diğer meyve sularıyla karıştırarak kullanabilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.