Derin bir kabın içine mısır nişastası, tuz ve karabiberi alıp harmanlayın. Tofuları küp şeklinde doğrayın. Nişastalı karışımın içine ekleyip, karıştırın. Derin bir tavanın içine zeytinyağını ekleyin. Yağ ısındıktan sonra tofuları içine atın. Hafif kızarınca maşa ile alıp, kağıt havlu serili bir kabın içine alın.
Acılı kaju kreması için bütün malzemeyi blender'in içine aktarın. Çekin ve pürüzsüz bir kıvam elde edin. Kıvamını ayarlamak için su ilavesi yapabilirsiniz. Hazırladığınız kaju kremasını bir bıçak ile ekmeğin üzerine sürün.
Avokadoyu yarım ay şeklinde dilimleyin. Mangoyu küp doğrayın. Ekmeğin üzerine avokado, mango ve tofuyu yerleştirin. Susam ve çörekotu serpin. Üzerine ince bir kat zeytinyağı gezdirin. İsteğe bağlı olarak mikro filizle süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.