Domatesli, Fasulyeli Ve Közlenmiş Biberli Bruschetta

Domatesli, Fasulyeli Ve Közlenmiş Biberli Bruschetta

Renkli, taze ve Akdeniz esintili bir lezzet! Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine serilen sulu domatesler, yumuşak beyaz fasulye ve közlenmiş biberle birleşerek sofranıza nefis bir uyum getiriyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sarımsakların yarısını, fesleğeni, kekiği ayrı ayrı kıyıp bir kenara ayırın. Domatesli bruschetta için domatesleri küp küp doğradıktan sonra minik doğranmış sarımsak, fesleğen ve 2 kaşık zeytinyağıyla karıştırıp bir kenara koyun.
  • 2
    Fasulyeli bruschetta için kıyılmış kekik, sarmısak, fasulye ve 2 kaşık zeytinyağını bir tavada 3-5 dakika pişirip onu da bir kenara koyun. Biberli bruschetta için ricotta peynirini kıyılmış sarımsak, fesleğen ve kekikle karıştırın.
  • 3
    Közlenmiş kırmızı biberi de iri parçalar halinde doğrayıp ayırın. Bu arada ekmekleri fırında ya da tost makinesinde çok kurutmadan kızarttıktan sonra, doğranmamış sarmısakları ikiye bölüp, her bir dilimin üzerine iyice sürün.
  • 4
    Sonra da fırçayla her birine kalan zeytinyağını sürüp, geniş bir servis tabağına yerleştirin. Hazırladığınız domatesli ve fasulyeli karışımları ayrı ayrı ekmeklerin üzerine yerleştirin.
  • 5
    Kalan ekmeklere de önce ricottalı karışımdan sürüp, üzerine parça parça kestiğiniz közlenmiş biberleri yerleştirin. Böylece üç ayrı bruschetta çeşidinizi, taze baharatla ve deniz tuzu ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...