Patlıcanı soyup, sapını oval şekilde kesin. Patlıcanın üzerine 2-3 yerinden bıçakla çentik atın. Derin bir kabın içerisine koyun ve üzerini geçecek kadar su ilave edin. Üzerine bir ağırlık koyun. 2-3 saat bekleyin. Suyunu süzün.
Şerbetin içerisine patlıcanı aktarın. Kısık ateşte 20 dakika kaynatın. Sıcakken kavanoza doldurun. Soğuduktan sonra kapağını sıkıca kapatın. Güneş görmeyen ve serin bir yerde muhafaza edin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.