Ekmek dilimlerinin ortalarından küçük bir bardak ağzıyla yuvarlaklar çıkarın. Geniş bir tavaya 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı koyup, 3 dilim ekmeği tavaya yerleştirin.
Ortalarındaki boşluğa birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz, karabiber, pul biber serpin ve kısık ateşte pişirin. Kalan ekmek ve yumurtaları da aynı şekilde pişirip servis tabaklarına alın.
Kiraz domatesleri ikiye bölüp, ayçiçek yağı sote edin. Yumurtalı ekmeklerin yanına koyun. Fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.