Yumurtalı ekmek, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerinden biridir. Klasik ve kolay yapımıyla bilinen bu lezzet, ekmek dilimlerinin yumurta karışımına batırılarak tavada kızartılmasıyla hazırlanır.
Yumurtalı bir kaba kırın. Üzerine süt, tuz ve karbonat ilave ederek çırpın. Ekmek dilimlerinin iki yüzünü de yumurtalı karışıma bulayın ve kızgın yağda arkalı önlü kızartın. Sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.