Soğanları ince ince doğrayıp margarinle pembeleşinceye kadar kavurun. Kavurduğunuz soğanlara yağlı kıymayı ve tuzu ilave ederek kavurmaya devam edin. Ceviz, karabiber, kırmızıbiber ve maydanozu ekleyerek soğumaya bırakın. Yağsız kıymaya tuz ve 2 su bardağı su ilave ederek yoğurun. Bulguru ilave edin. Bulgurla kıyma birbiriyle özdeşleşene kadar su ilave ederek yoğurun. Hazırladığınız köfte harcından yumurta büyüklüğünde parçalar koparın. İşaret parmağınızla içini oyup, avuç içinizde dışını incelterek şekil verin. İç malzemeyi doldurup, köfteyi kapatın. Hazırladığınız içli köfteleri kaynamış tuzlu suda haşlayıp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.