Kuzu kolunu büyükçe bir tencereye alın. Soğanı yemeklik doğrayıp 2 çorba kaşığı tereyağı ile birlikte tencereye ekleyin. Yüksek ateşte, et suyunu bırakmadan, çevirerek kızartın. Et kızarınca başka bir tencereye alın. Tencereye salça, tane karabiber ve kalan tereyağını ekleyin. Üzerine 3 su bardağı sıcak su ilave edip orta hararetli ateşte 1 saat kadar pişirin. Ocaktan almadan önce tuzunu ayarlayın. Garnitür için sebzeleri temizleyip parmak şeklinde doğrayın. Zeytinyağını geniş bir tavaya alıp kızdırın. Sebzeleri ekleyin. Tavayı sallayarak sebzeleri soteleyin. Sebzeleri servis tabağına alıp üzerine eti yerleştirin ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.