Eti tencereye koyun ve kısık ateşte suyunu salınca üzerindeki köpüğü alın. 2 su bardağı sıcak su ilave edin. Daha sonra bir gece öncesinden ıslatılmış ve süzülmüş nohudu katın. Et yumuşadıktan sonra iri doğranmış taze soğan ve sarımsağı ekleyin. Yumuşayana kadar pişirirken bir taraftan da karıştırın. Ayrı bir tencerede yoğurt, un ve yumurtayı pürüzsüz bir kıvama gelene kadar iyice karıştırın. Yemeğin suyundan 1-2 kepçe ilave ederek inceltin. Daha sonra tencereyi ocağa oturtun ve kaynayıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladıktan sonra içinde et olan tencereye katın ve bir taşım daha kaynatın. Ocaktan alın ve üzerine tereyağında yaktığınız naneyi gezdirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.