Zencefilli Et Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sıvıyağı derince bir tavaya koyun. Sarmısak ve soğanı incecik kıyıp, etle beraber tavaya ekleyin. Orta ateşte, tüm malzemeleri arada bir karıştırarak kavurun. Et, suyunu bırakıp tekrar çekene kadar pişirin. Etlerin pişmesine
    yakın zencefil ekleyin ve ateşi kısarak biraz daha pişirin. Kimyon ilave edin ve biraz daha pişirin. Salçayı elma sirkesinde ezin ve etlere ekleyin. Karıştırarak iyice dağılmasını sağlayın. En son etlerin üzerine çıkmayacak
    kadar sıcak su ilave ederek, ateşi kısın ve etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Yemek piştikten sonra, sıcak iken tuzunu ve karabiberini koyun. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.