Çok Tahıllı Alman Ekmeği

Çok tahıllı Alman ekmeği, zengin tahıl karışımıyla hem besleyici hem de doyurucu bir lezzettir. İçerdiği tam buğday, çavdar, yulaf ve diğer tahıllar sayesinde lif açısından zengin, hafif cevizli ve besleyici bir ekmektir.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ilık suda toz şeker ve mayayı eritin. Yarım su bardağı karışık tahıl tanesini, çavdar unu, tam buğday unu, kepek ve tuzla karıştırın. Üzerine erittiğiniz mayayı ilave ederek yoğurun. Kalan karışık tahıl tanesini de ekledikten sonra tekrar yoğurun.
  • 2
    Üzerini örterek dinlenmeye bırakın. Hamur kabardığında, tezgaha un serperek yoğurun. Yağladığınız kalıba hamuru alarak üzerine yulaf serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.