Demirhindili Çiçek Ekmek

Farklı bir dokunuşla lezzet şöleni! Taptaze ekmeğin içinde, hafif ekşi bir tat veren demirhindi parçaları ve göz alıcı çiçek şeklinde sunumu, her dilimde zarif bir tat deneyimi sunuyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ekmek hamuru, tereyağı, ceviz ve kıyılmış demirhindiyi iyice yoğurun. Üzerini kapatıp, 1 saat dinlendirin. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparıp, elinizde yuvarlayın.
  • 2
    Ayçiçek yağında batırıp, çıkarın. Yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yan yana yerleştirip, çiçek şekli verin. Üzerine susam ve çörek otu serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzerileri kızarana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.