Mısır unu, buğday unu ve tuzu hamur yoğurma kabına alarak karıştırın. Üzerine, başka bir kapta ılık su içerisinde erittiğiniz toz şekeri ve yaş mayayı ilave edin. Ayçiçek yağını da ekledikten sonra iyice yoğurun.
Tane mısırları, küp şeklinde kestiğiniz hellim peynirini, kıydığınız dereotunu, küçük doğradığınız kırmızı biberi ilave ederek tekrar yoğurun. Üzerini örterek ılık ortamda mayalanması için dinlendirin. Hamur iki misli kabardığında yoğurma kabından alarak 3-5 dakika yoğurun.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.