Yoğurt, su, karbonat, yumurta akı ve tuzu derin bir kaba alıp tahta kaşıkla hepsini karıştırın. Üzerine 3 su bardağı unu yavaş yavaş (tezgahı sık sık kalan yarım su bardağı un ile unlayarak) ilave edin ve dıştan içe doğru yoğurarak ele yapışmayacak bir hamur elde edin.
Yağlanmış orta boy döküm bir tavaya elinizle bastırarak yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp, keten tohumu serpin ve önceden ısıtılmış 160 derece fırında 45 dakika pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.