Ev Yapımı Mısır Ekmeği Tarifi: Doğal malzemelerle hazırlanan, sıcacık fırın keyfi sunan ve misafirlerinizi büyüleyecek pratik mısır ekmeği tarifimiz, kahvaltı sofralarınızın ve çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak!
Islak malzemeleri kuru malzemelerin üzerine dökün. Bir spatula veya tahta kaşık kullanarak karışımı pürüzsüz bir hamur haline gelene kadar karıştırın. Hamur çok yoğun olmamalı; akıcı bir kıvamda olmalıdır.
Hazırladığınız hamuru tereyağı ile yağlanmış döküm demir tava veya kek kalıbına dökün. Hamuru eşit bir şekilde yaymaya özen gösterin ki ekmek her yerinden aynı şekilde pişsin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Mısır ekmeğinin üstü altın sarısı bir renk almalı ve içine batırdığınız kürdan temiz çıkmalıdır.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.