Maya ve toz şekeri ılık suda eritin. Mısır ve buğday ununu karıştırıp üzerine erittiğiniz mayayı ve tuzu ilave edin. Yoğurduktan sonra üzerini hava alacak şekilde kapatıp oda sıcaklığında, hamur iki katı kabarana dek dinlendirin.
Kabardığında unladığınız düz bir zemin üzerine alın. Haşlanmış mısır tanelerini kuruladıktan sonra hamura ilave edip 1-2 dakika daha yoğurun. Yağladığınız ekmek kalıbına alarak yarım saat bu şekilde bekletin.
Daha sonra üzerine un ve mısır taneleri serperek önceden ısıttığınız 200 derece fırında üzeri hafif kızarana dek pişirin. Pişen mısır taneli ekmeğin soğumasını bekleyerek ekmek kalıbından çıkartın ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.