Tam buğday ununu geniş bir kaba alıp, ortasını havuz şeklinde açın.Üzerine kıyılmış zeytin, anason, instant maya ve tuz ekleyip şöyle bir karıştırın.Azar azar su ilave ederek yoğurun.
Üzerine nemli bir bez örterek oda sıcaklığında iki misli büyüklüğe ulaşana dek mayalandırın. Daha sonra hamuru unlu bir zeminde yeniden yoğurun ve 10 eşit parçaya ayırın. Her parçayı elinizle yuvarlayıp yuvarlak ekmek şekli verin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepisine yerleştirin.
Hamurların üzerine su sürün ve anason serpin. Üzerlerine keskin bir bıçakla + şeklinde çizikler atın. Nemli bir bez örterek tepside 20 dakika daha mayalandırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.