Zeytinli Ekmek, zeytinlerin tuzlu ve zengin lezzetini ekmeğin yumuşak dokusuyla birleştiren nefis bir tariftir. İnce doğranmış siyah veya yeşil zeytinler, ekmeğin hamuruna eşit şekilde dağılır ve pişirme sırasında mükemmel bir aroma ve tat sağlar.
Ilık su, maya, tozşeker, sıvıyağ, un, tuz ve zeytini genişçe bir kaba alıp iyice yoğurun. Mayalanması için, üzerini nemli bir bezle örterek yaklaşık 15-20 dakika bekletin. Daha sonra hamuru ikiye bölün.
Yağlanmış iki ayrı kalıba hamurları yayın. 200 derece fırında yaklaşık 1 saat pişirin. Dilimleyerek sıcak ya da soğuk olarak servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.