Sütlü Ekmek

Hem poğaça hem de atıştırmalık olan bu tarifi çocuklarınız çok sevecek. Yapımı hem kolay hem de oldukça lezzetli olan sütlü ekmek tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Unu yoğurma kabına alıp, tuz ilave edin ve karıştırın. Ortasını havuz gibi açıp, yaş maya, su, süt ve sıvı yağ ekleyip yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 30 dakika dinlendirin.

  • 2

    Daha sonra unlanmış tezgah üzerinde 10 eşit bezeye ayırın. Her birini elinizde yuvarlayarak şekil verin ve aralıklı olarak fırın tepsisine yerleştirin.

  • 3

    Üzerlerine süt sürüp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.