Tavada tereyağını eritin. Soğanları ilave ederek, ağır ateşte sarartın. Cevizi ekleyerek 5 dakika çevirin ve ateşten alın. Derin bir kap içerisinde süt, yumurta, tuz ve karabiberi iyice çırpın ve fırın tepsisini 1 yemek kaşığı ayçiçek yağ ile yağlayın.
Tepsiye ilk yufkayı kenarları taşacak şekilde yayın. Sütlü karışımından 1 kepçe alarak, yufkaya dağıtın. Soğanlı malzemeyi de yufkaya yayın. Kalan yufkaları fırın tepsisi büyüklüğünde kesip üst üste dizerken, her katın arasına önce sütlü sonra cevizli malzemeyi yayın.
Son yufkayı koymadan önce, tepsinin kenarından taşan kısımları içe doğru kıvırın. Daha sonra son yufkayı koyup, üzerini kalan yarım yemek kaşık ayçiçek yağı ile yağlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika (üzeri kızarıncaya kadar) pişirin. Ilınınca, dilediğiniz şekilde dilimleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.