Öncelikle 25 cm çapındaki kelepçeli kalıbı yağlı kağıtla kaplayın. Ardından bisküvileri dövüp erittiğiniz margarinle karıştırın. Bu karışımı kalıbın dibine ve hafif yanlara doğru yayarak sıkıştırın.
Buzdolabında 1 saat dinlendirin. Yarım kg çileği temizledikten sonra püre haline getirin. Jelatinleri suda ıslatarak, iyice yumuşamasını sağlayın. Derin bir kapta, kremayı toz şeker ile çırparak kabartın.
Ardından labne peyniri ekleyin. Jelatinlerin fazla suyunu süzüp kaptaki malzemeye ilave ederek çırpın. Vanilya ve çilek püresini de ekledikten sonra bisküvilerin üzerine dökün.
Bir gece buzdolabında dinlendirin. Çıkardığınızda üzerini çileklerle süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.