Elmaları soyup incecik dilimleyin. Kararmaması için limon suyunda bekletin. Yumurta ve toz şekeri çırpıp, ayçiçek yağı ve sütü ekleyin. Azar azar un ilave edip karıştırın. Kabartma tozu, vanilya, tarçın, rendelenmiş portakal, limon kabuğu ve cevizi ekleyip harmanlayın.
Elmaları yağlanmış büyük boy fırın kabına dizin. Üzerine hamuru boşaltıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında arada kontrol ederek pişirin. Krema, jülyen doğranmış limon ve portakal kabuğu ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.