Yumurtaları püreye ekleyin. Süt ilave edip karıştırın. Fındık, kabartma tozu ve kuru fasulye ununu ekleyip 2-3 dakika karıştırın. Yaban mersini ilave edip, dikkatlice harmanlayın.
Karışımı pişirme kağıdı ile kaplanmış orta boy kelepçeli kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 50 dakika pişirin. Kalıptan çıkarıp servis tabağına alın. Ayrı bir yerde bal ve taze peyniri karıştırın. Kekin ortasına döküp, buzdolabına yerleştirin ve 10 dakika dinlendirin.
Sürenin sonunda dilimlenmiş kumkuat, yaban mersini ve nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.