Derin bir kapta yumurtayı çırpın. Toz şeker ekleyip, çırpmaya devam edin. Süt ve ayçiçek yağı katıp, tekrar çırpın. Un, kabartma tozu ve tarçın ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırın. Elma kurusu ve kayısıyı küp şeklinde doğrayın.
Kuru üzümü kekin dibine çökmemesi için 1 tatlı kaşığı unla karıştırın. Meyve kurularını da hamurun içine katın ve karıştırın. Hazırladığınız hamuru yağlanmış ve unlanmış kek kalıbına boşaltın.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 50-60 dakika pişirin. Ilındıktan sonra ters çevirip servis tabağına alın. Dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.