Margarin, toz şeker ve tuzu mikserle, toz şeker eriyene kadar çırpın. Yumurtaları teker teker ilave edip, iyice çırpın. Süt ve limon suyunun yarısını ilave edip karıştırın.
Kalan süt ve limon suyunu ekleyip, yeniden karıştırın. Un ve kabartma tozunu beraber eleyip, karışıma ilave edin. Rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip, karıştırın. 25 cm uzunluğundaki baton kalıbı yağlayın. Hamuru kalıba boşaltın.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında, hafif kızarana dek pişirin. Üzeri için, beyaz çikolatayı benmari usulü eritip, kremayla karıştırın. Kekin üzerine çikolatalı kremayı gezdirin. Meyve ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.