Un, kabartma tozu, vanilya ve kakaoyu kaba eleyin. İncir hariç diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. İncirlerin kabuklarını soyup blenderden geçirin ve diğer malzemeleri ekleyin. Yağlanmış yuvarlak kalıba karışımı boşaltın.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Kalıbı fırından çıkartıp soğumaya bırakın. Çikolata sos için bir kapta bitter çikolatayı tereyağla birlikte eritin. Eriyen karışıma kremayı ekleyin ve kabı ocaktan alın. Sosu karıştırarak soğutun. Keki dilimledikten sonra üzerine çikolata sos gezdirin. Dilimlenmiş incir ile süsleyip servis edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.