Chia'yı 3 yemek kaşığı suda 20 dakika dinlendirin. Ayrı bir yerde keten tohumunu 3 yemek kaşığı suda 20 dakika dinlendirin. Yumurta aklarını tuzla birlikte iyice çırpın.
Geniş bir kapta chia, keten tohumu, bal, Hindistan cevizi, pekmez ve yumurta akını karıştırın. Karışım iki parmak kalınlığında olacak şekilde pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine kaşığın tersiyle bastırarak yayın.
Üzerine kaju fıstığı, fındık, badem ve Antep fıstığını serpiştirip bastırın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırının ısısını 130 dereceye indirin. 45 dakika pişirip sürenin sonunda fırının kapağını açmadan soğumaya bırakın.
Daha sonra fırından alıp üzerine susam serpin. Buzdolabında 1 saat dinlendirip dilimleyin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.