Fırında lavantalı meyve tarifi duyulduğunda garip gelse de damakları eşsiz bir lezzetle süslüyor. Fırında lavantalı meyve tarifi nasıl yapılır diye merak edenler işte tarif...
Şeftali, kayısı, nektarin ve kırmızı eriklerin çekirdeklerini çıkarıp dilimleyin. Kirazların saplarını koparın. Çilekleri dörde bölün. Daha sonra meyveleri geniş bir fırın kabına alın.
Üzerine yabanmersini ve böğürtlen ekleyin. Lavanta, şeker ve limon suyu katıp karıştırın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında meyveler yumuşayana dek pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.