Süt, şeker ve nişastayı bir tencereye alın ve çırpma teliyle karıştırın. Orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan almadan önce rendelenmiş zencefili ve vanilini ekleyin, iyice karıştırın. Muhallebiyi küçük cam kaselere paylaştırın ve soğumaya bırakın.
Portakal suyu, mısır nişastası ve tarçını küçük bir tencereye alın, iyice karıştırın. Orta ateşte karışım kıvam alana kadar pişirin. Ocaktan aldıktan sonra balı ekleyip karıştırın ve ılımaya bırakın.
Buzdolabında 1-2 saat dinlendirdikten sonra soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.