Börülceleri yıkayıp kurulayın ve uç kısımlarını temizleyin. Buharda yumuşayana kadar haşlayın. Bir tavada zeytinyağını ısıtın. Bademi ekleyip altın rengi alana kadar kavurun. Kıyılmış sarımsakları ekleyin ve sarımsaklar hafifçe renk alana kadar kavurmaya devam edin. Tavaya börülceleri ilave edin ve iyice karıştırın. Tuz, karabiber ve kırmızıbiberi katın.
Börülceler tamamen ısınana ve tüm malzemeler birbirine iyice karışana kadar pişirin. Limon kabuğu rendesini ekleyin ve karıştırın. Hardal ve limyon suyunu ekleyip harmanlayın. Soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.