Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta
İtalyan Ordövr Tabağı.İnce dilimlenmiş bresaola, taze domates ve sote mantarlarla hazırlanan bu bruschetta, sofistike bir tat deneyimi sunar.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Domatesli bruschetta için: Küp doğranmış domates, siyah ve yeşil zeytin, fesleğen, sarmısak, tuz ve karabiberi karıştırın. Zeytinyağı ilave edin. Bu malzemeyi karıştırıp, kızarmış ekmeklerin üzerine koyup, servis yapın.
-
2
Mantarlı bruschetta için:MantarlarI küçük dilimleyin. Tereyağını eritip, mantarları sarmısak ve biberiye ile soteleyin. Kızarmış ekmek üzerinde servis yapın. -
3
Bresaola için:Roka yapraklarını incecik doğrayın. Bresaola dilimlerini, roka yaprakları ve zeytinyağı ile karıştırın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL