Lahanayı boylamasına ikiye, ardından her yarımı tekrar ikiye bölün. Parçaları geniş bir kaba alın. Üzerine tuz serpin ve lahananın her tarafına yayılmasını sağlayın. 2 saat kadar tuzda bekletin, bu sırada lahananın yumuşamasını sağlamak için ara sıra karıştırın. Lahana yumuşadıktan sonra bol suyla iyice durulayın ve süzülmeye bırakın.
Sosu için gochugaru, sarımsak, zencefil, toz şeker ve soya sosunu geniş bir kapta karıştırın. İnce doğranmış havuç ve yeşil soğanı da ekleyin. İyice karıştırın.
Kimchi'yi oda sıcaklığında 1-2 gün bekletin. Bu süre zarfında fermentasyon başlayacaktır. Fermentasyon tamamlandıktan sonra buzdolabına alın. Soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.