Pancar Terin

Sağlığın ve lezzetin buluştuğu nokta pancar terin tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pancarların kabuklarını temizleyip, ince dilimleyin. Sarı biberi 4 parçaya kesin. Labne peyniri, parmesan peyniri, süzme yoğurt, zeytinyağı, toz jelatin, sarmısak tozu ve tuzu ekleyerek hızlıca karıştırın.
  • 2
    Porsiyonluk 2 adet kalıbı streç filmle kaplayıp, pancar dilimlerini bir sıra olacak şekilde yerleştirin. Sıra ile peynirli karışım sürüp, bir sıra pancar yerleştirin. Peynirli karışımdan sürüp, biber yerleştirin. Yeniden peynir sürüp bir sıra pancar yerleştirin. Peynirli karışımdan sürüp son olarak pancar dilimleri yerleştirin ve iki kalıbı da sırasıyla dizin.
  • 3
    Streç filmle kaplayıp, hafifçe bastırın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Ters çevirip servis tabağına çıkarın. Üzerlerini fındıkla süsleyin ve dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.