Tatlı patatesleri rendenin kalın tarafı ile rendeleyin. Bir tülbent ile bütün suyunu iyice sıkın. Geniş bir kaba alıp üzerine un, yumurta, rendelenmiş soğan, ince doğranmış kereviz sapı, muskat rendesi, tuz ve karabiber ekleyip iyice karıştırın.
Karışımdan 1 yemek kaşığı alıp, avucunuzda ince olacak şekilde açın. Daha sonra pişirme kağıdı serilmiş bir tepsiye dizip, 30 dakika buzlukta bekletin. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı fırça yardımı ile yağlayıp, patates röştileri önlü arkalı iyice kızartıp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.