Haşhaşı 1 su bardağı kaynayan suya atın, kısık ateşte 8 dakika pişirin. Süzerek soğumasını bekleyin. Pasta kalıbını yağlı kağıtla kaplayın. Tereyağı, şeker ve vanilyayı mikserle çırpın. Yumurta sarılarını tek tek bu karışıma katarak çırpmaya devam edin. Diğer tarafta toz bademi ve kabartma tozunu karıştırın.
Tereyağlı yumurta karışımına sırasıyla 1 kaşık badem, 1 kaşık haşhaşlı karışım ekleyerek karıştırın. Yumurta aklarını mikserle çırparak kar haline getirin. Yağlı kağıt serdiğiniz pasta kalıbına önce dilimlenmiş elmaları dizip üzerine karışımı yayın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.