Brokolileri küçük dallara ayırıp, tuzlu sıcak su ile haşlayalım. Sonrasında brokolileri kepçeyle alıp suyunu süzdürelim. Havucu jülyen (uzun ince) dilimleyelim. Ayrı bir kapta tuzlu sıcak su içinde haşlayalım. Kırmızı lahanayı sıcak suya batıralım. 5 dakika beklettikten sonra sudan çıkarıp doğrayalım. Tüm bu işlemlerden sonra sebzeleri servis tabağına yerleştirip etrafına mısır tanelerini serpelim. Sosu için bir kapta yarım çay bardağı zeytinyağını, 1 çorba kaşığı limon suyunu, 1 çorba kaşığı elma sirkesini ve tuzu iyice çırpıp, sebzelerin üzerine gezdirelim.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.