Tavuğu haşlayıp etlerini didin. Çukur bir kapta tavuk suyu, ceviz içi, ekmek ve sarımsağı iyice karıştırın ve sos haline getirin. Tavuk etini, haşlanmış fasulyeyi (fasulyeden 1 su bardağı kadarını ayırın), tuz, karabiber, kırmızı biberi ilave edip karıştırın. Bir kahve cezvesinde zeytinyağını kızdırıp pul biberi ekleyin. Yağ renk alınca, biberler kararmadan cezveyi ocaktan alın. Salatayı servis tabağına koyup düzeltin. Üzerini, ayırdığınız haşlanmış fasulye ve ceviz içleri ile süsleyin. Biberli yağı salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.