Enginarları yayvan bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su, 1 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve tuz koyup kapağını kapatın. Orta ateşte yumuşayana dek pişirin ve kuşbaşı doğrayıp kenara alın.
Yeşil mercimeği tuz eklediğiniz suda haşlayıp süzün. Ilındıktan sonra üzerine enginar, kıyılmış maydanoz ve dereotu ekleyin. Kalan zeytinyağı ve limon suyunu üzerine gezdirin. Tuz, karabiber ve pul biberini ayarlayın. Harmanlayıp servis kaplarına aktarın. Kiraz domatesle süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.