Kinoayı bir tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ekleyip yarım saat dinlendirin. Daha sonra suyunu değiştirin ve 15 dakika kaynatarak tanelerinin patlamalarını sağlayın.
Soğuduktan sonra servis tabağına alın. İçine kıyılmış hurma, doğranmış salatalık, turp, nane, taze soğan ve ceviz ekleyip harmanlayın. Ayrı bir yerde tuz, karabiber ve zeytinyağını çırpın. Salatanın üzerine gezdirin. Keçi peyniri ekleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.