Karnabaharı çiçeklerine ayırın ve bol suyla yıkayıp, tencereye alın. Üzerine 1 su bardağı su ekleyin ve yarı yarıya yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzün ve servis tabağına alın. Jülyen doğranmış havuç, küp doğranmış turşu ve kıyılmış dereotu ekleyin. Sos için zeytinyağı, hardal, limon suyu ve tuzu bir kapta karıştırın. Salatanın üzerine gezdirin ve tüm malzemeyi karıştırıp, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.