Kuş Otlu Enginar Salatası

Kuş otlu enginar salatası tarifiyle ferahlatıcı ve sağlıklı bir lezzet keşfedin!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Soğanı jülyen doğrayıp 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile düşük ısıda karamelize olana kadar kavurun.

  • 2

    Enginar, dilimlenmiş sarımsak ve limon otunu ilave edin. Limon ve portakalın suyunu sıkıp ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Yine düşük ısıda enginarlar yumuşayana kadar pişirin ve ocaktan alın. Üzerine kalan zeytinyağını gezdirip demlenmeye bırakın.

  • 3

    Kuş otları ayıklayıp yıkayın ve iyice kurulayın. Enginarın suyuyla iyice harmanlayın. Enginarları servis tabağına alın. Üzerlerine otları pay edip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.