Omlet için derin kaba yumurtaları kırın. Üzerine tuz ekleyip iyice çırpın. Çok geniş olmayan bir tavaya tereyağını ekleyin. Yağ eridikten sonra yumurtayı dökün. Tavayı sallayarak yumurtayı tüm yüzeye eşit şekilde yayın ve pişmeye bırakın. Omletin alt kısmını kontrol edin. Alt kısmı pişince diğer tarafını çevirip 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın.
Tüm yeşillikleri yıkayıp, ayıklayın. Soyacak ile pancarı ince şeritler halinde kesin. Alabaşı ince şeritler halinde bıçak yardımıyla dilimleyin. Tüm yeşillikler, alabaş ve pancarı servis tabağına alın. Üzerine cevizleri yerleştirip, balzamik sirke gezdirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.