Tavuklu Salata

Tavuk parçaları, taze yeşillikler ve renkli sebzelerle dolu bu doyurucu salata, hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Biberleri halka halka doğrayıp bir tavaya alın. Zeytinyağında 2-3 dakika, karıştırarak soteleyin. Tavuk etini küp küp doğrayın. Tavaya ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etini, rengini değiştirene kadar pişirin. Marulu yıkayıp suyunu süzün.
  • 2
    Marulu 1 cm genişliğinde, soğanı incecik kıyın ve karıştırın. Derin bir servis tabağına alın. Üzerine tavadaki tavuklu malzemeyi yayın. 1 yemek kaşığı mısırı ve kiraz domatesleri üzerine atın. Limon suyu ve tuz ekleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...