Birçok insanın favorisi kestaneyi evde yapmak artık çok kolay ! Kestanenin en lezzetli halini yapmak için işte hem pratik hem lezzetli kestane şekeri yapımı.
Kestaneleri bıçakla çizip, bol suyla birlikte tencereye alın. 10 dakika kaynatın ve kabuklarını soyun. Tencereye toz şekeri ilave edin ve kestaneleri dizin.
Vanilyayı serpin ve kısık ateşte 40 dakika (kestaneler çok su salmazsa sıcak su ekleyerek) pişirin. Soğuyunca servis edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.