Soğuk suyu bakır cezveye alın. Üzerine hurma kahvesi ve arzuya göre toz şeker ekleyin. Kaynayana dek harlı ateşte sürekli karıştırın. Kaynamaya başlayınca, ocağın altını kısıp, karıştırmayı bırakın. Kahve kabarana dek pişirmeye devam edin. Kahve fincanlarını suyla çalkalayıp, kahveyi yavaşça fincana dökün. Not: Hurma kahvesini, Türk kahvesine oranla, 2 kat daha uzun süre pişirmek gerekiyor.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.