Luna'yı bir kaba alın ve hamur için gerekli olan bütün malzemeleri üzerine ekleyerek yoğurun. Hazırlanan hamurun üzerini örtün ve hamur iki katına çıkana kadar bekletin. Daha sonra hazırlanan hamuru 9 adet portakal büyüklüğünde parçaya ayırın ve bir parçayı daha sonra kullanmak için saklayın. Ayrılan hamurları elinizle hafifçe inceltip ortasına 200 gr çikolatalı fındık kreması koyun ve hamuru kenarlarından toplayarak ortada birleştirin. Birleşim noktası alta gelecek şekilde fırın tepsisine yerleştirin. Sakladığımız portakal büyüklüğündeki hamuru, 9 küçük parçaya bölün ve her bir poğaçanın burnu olacak şekilde yerleştirin. Hazırlanan hamurların üzerlerine yumurta sarısı sürerek, önceden ısıtılmış 200 derece fırında tamamen kızarana kadar pişirin. Poğaçaları, fırından çıktıktan sonra soğutup şeker hamuru ve çikolatalı fındık kreması ile süsleyerek servis yapın.
Taçlandıran Öneriler:
Çikolata kreması yerine dilerseniz marmelatta kullanabilirsiniz.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.