Levrek filetolarına tuz ve karabiber serpip kenara alın. Şeritler halinde kestiğiniz levreklerin içerisine sebzeleri yerleştirerek sarın ve bir kürdan yardımıyla ek yerinden tutturun. Luna'yı yapışmaz yüzeyli bir tavada eritin ve yağ hafifçe kızdıktan sonra sardığınız levrekleri içerisinde çevirerek kızartın. Balıklar kızarınca yağın içerisinden balıkları kenara alıp aynı tavada piyazlık doğradığınız soğanları kavurun. Soğanlar kavrulduktan sonra balıkları tekrar tavaya alın ve soya sosunu ilave ederek kısık ateşte sosu çekene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Taçlandıran Öneriler:
Levrek yerine filetosu çıkan herhangi bir balığı kullanabileceğiniz gibi dilerseniz taze baharatlarla da balığı lezzetlendirmeniz mümkün.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.